ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Κυριακή, Ιουλίου 13, 2008

Νεκρός σε τροχαίο 11χρονος, που γλίτωσε από τσίμπημα σφήκας

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ


Είναι τελικά κάποιες φορές που αναρωτιέμαι,για το αν δηλαδή ορίζουμε εμείς οι ίδιοι την μοίρα μας η όλα είναι γραμμένα κάπου να συμβούν με λίγα λόγια..Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον... Στην ενότητα αυτή θα σας παρουσιάζουμε γεγονότα που δηλώνουν με εμφατικό τρόπο τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας .

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια οικογένεια από το Αίγιο.

Ο 11χρονος Θανάσης Δεληγιάννης, τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Αιγίου, όταν υπέστη αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σφήκας και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Εξαιτίας της κρίσιμη κατάστασή του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου το αλλεργικό σοκ αντιμετωπίστηκε.

Λίγο αργότερα, το παιδί πήρε εξιτήριο και έφυγε μαζί με τους γονείς του για το σπίτι τους.

Στην εθνική Κορίνθου Πατρών, όμως το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε τροχαίο με συνέπεια ο 11χρόνος να βρει τραγικό θάνατο και να τραυματιστούν ελαφρά οι γονείς του.
http://www.zougla.gr/news.php?id=4600
Εδώ να προσθέσω ότι περίπου πριν ३ χρόνια εκτυλίχθηκε η ακόλουθη τραγική ιστορία σε ένα παραλιακό μέρος του Αιγίου..
Ο νεαρός (.....) βρίσκεται με έναν φιλο του στα Σελιανιτικα του Αιγίου και διασκεδάζουν(αν δεν κάνω λάθος) μέχρι εκείνη την στιγμή όλα καλά,έως ότου δέχεται το τσίμπημα μιας μέλισσας,οι πόνοι είναι έντονοι και αποφασίζουν να πάρουν το αμάξι για να πάνε μέχρι το νοσοκομείο του Αιγίου,δηλαδή?πέντε λεπτά διαδρομής,όμως στα μισά του δρόμου χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και...Τέλος.. ένα τσίμπημα ήταν η αρχή του τέλους..

0 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...