ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Τρίτη, Μαρτίου 10, 2009

ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΟΣ Α

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

  Πολλοί από εσάς είχατε ακούσει διάφορες ιστορίες για την υπόγεια Αθήνα και τα μυστικά της. Για περίεργα όντα που εμφανίζονται μέσα από το σκοτάδι και χθόνιες οντότητες που κατοικούν κάτω από τα ποδιά μας....Προσωπικά δεν ξέρω αν αυτά τα πλάσματα ζουν...Το σίγουρο είναι ότι κάποια αλλά πλάσματα ζουν και αναπνέουν έναν άλλον αέρα....Τον αέρα της υπόγειας Αθήνας....Ένας αλλόκοσμος αποτελούμενος από άστεγους , ναρκομανείς, μετανάστες, αλήτες, κυνηγημένους και χαμένους της ζωής....Όλοι αυτοί ζούνε και κινούνται κάτω από τα ποδιά μας έχοντας δημιουργήσει δικούς τους νόμους και κανόνες..... Η ιστορία μας ξεκινάει από την λεωφόρο Κηφισίας ....την υπόγεια.... η μάλλον κάπου εκεί μας οδήγησαν τα σημάδια.... πέτρες ,βράχοι ,μπουκάλια ,δένδρα ,παντού υπήρχαν αυτές οι τελείες.... όλα αυτά μας οδήγησαν εδώ... σ αυτή την γέφυρα που από πάνω περνάει η Λ. Κηφισίας.... αλλά από κάτω ξεκινάει ένα υπόγειο μονοπάτι στην σκοτεινή Αθήνα.... Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας ότι εδώ μέσα ζούνε άνθρωποι....Συνθήκες άθλιες. Το μέρος ήτανε γεμάτο με ακαθαρσίες, προφυλαχτικά και ότι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε. Οι τοίχοι ήτανε γεμάτοι από τελείες και αραβικά ενώ ρούχα κρεμασμένα μάταια περίμεναν τον καθαρό αέρα να τα εξαγνίσει.... Το ταξίδι συνεχίζεται.... Κείμενο ΧΡΟΝΟΣ

4 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

εργδημεργ είπε...

Ωραία φάση!

Επίσης εδω μπορείτε να κάνετε μια αποτύπωση στον χάρτη όποιων αξιόλογων ευρημάτων βρείτε (με σκοπο να βρείτε τυχον patterns στην κατανομη τους), αλλα χρειάζεται gps. (Υποθέτω πως έχει λήψη εκει κάτω.)

Επίσης... ειδικα για υπόγεια ευρήματα, μη λέτε πολλα-πολλα. Οι λόγοι είναι (α) να μην πλακώσουν διάφορι "περίεργοι" (αρχαιοκάπηλοι και λοιποι), διότι στους υπόγειους χώρους δεν φαίνονται οι παρανομίες, και (β) να μην κινδυνεύσουν τίποτε πιτσιρίκια που θα θελήσουν να σας μιμηθουν, επειδη οι υπόγειες εξερευνήσεις απαιτουν ένα μίνιμουμ προληπτικων μέτρων, που δεν μπορει να τα γνωρίζει ο άσχετος.

eliksirio είπε...

Και φαντάσου πως όλα αυτά ίσως κάποτε αφήσουν τη δική τους πινελιά σε αυτό που λέγεται "ιστορία"..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ, ΤΟ ΣΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΘ.ΔΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΔΗΤΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟΥ ΙΛΙΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ορθή η παρατήρηση του ως άνω Ανωνύμου περί του ακριβούς σημείου. Από το σημείο αυτό έγινε το περίφημο υπόγειο "ριφιφί" σε παρακείμενη Τράπεζα με το άνοιγμα ειδικής σήραγγας.
Συγχαρητήρια για τις εμπειρίες σας και θα σας στείλω και π.μ.

komamal

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...