ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Τρίτη, Ιανουαρίου 04, 2011

Το Olympia gr στο Νο 40 της παγκόσμιας κατάταξης!!!

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

 Thank u WordPress, thank you for the SAFE flight! Νο 40 στην παγκόσμια κατάταξη
(Συγχαρητήρια Ολυμπία!)
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην WordPress, ιδιαίτερα μετά την συγχαρητήρια επιστολή προς το Ολυμπία, που μας εξέπληξε.
Αυτό, γιατί δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ακριβώς ότι είμαστε στο νούμερο 40 στην παγκόσμια κατάταξη της!
Μας συνεχάρηκαν μάλιστα διότι “μία μικρή γλώσσα” φτάνει τόσο ψηλά. Μικρή γλώσσα σε σύγκριση με την Αγγλική, την Ισπανική κλπ, που ομιλούνται από εκατοντάδες εκατομμύρια στον κόσμο και λογικά κυριαρχούν στις πρώτες εκατό θέσεις…

Θέση Σαράντα λοιπόν στην κατάταξη της wordpress, με το αυστηρότερο σύστημα αξιολόγησης όπου δεν χωρούν ούτε ρομποτάκια ούτε άλλες λαμογιές. 20 μήνες καρφωμένοι στην κορυφή του Ελληνικού διαδικτύου, σε μία πλατφόρμα που διαθέτει αξιόλογα ιστολόγια γνώμης και ποιότητας.
Να σημειωθεί ότι στην παγκόσμια πλατφόρμα της wordpress θα βρείτε το CNN, το CBS, την NFL και άλλες ηγέτιδες και όχι ερασιτεχνικές προσπάθειες στον πλανήτη…
Είναι αυτοσκοπός; Όχι βέβαια. Όταν ξεκινούσε αυτή η προσπάθεια, οι εβδομήντα επισκέπτες την ημέρα ήταν πραγματική χαρά.
Απόδειξη; Δεν έχουμε ούτε μετρητή της κυρίας Alexa στο site, Ούτε φανερό ούτε κρυφό. Οι δε επισκέπτες μας; Καθαρές από Ελλάδα. Ανώτατης εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό, κυρίως από το σπίτι.
Οι 40,οοο μοναδικοί που έχουμε φτάσει καθημερινά, είναι ευθύνη. Και όταν λέμε “έχουμε φτάσει”, εννοούμε, όλοι μαζί. Από τον Σπάρτακο στο Υπόθετο, από τα φαρμακερά άρθρα του Αναρμόδιου μέχρι τον Περίοπα. Από την γλύκα της Νάνσης στο νεραϊδογρατζούνισμα της Αστιλλαΐδος και την “Αθηνά” Κόριννα. BondHolder, Λεωνίδας, Αμετανόητος, Greekx ( o trollοκτόνος!), Αρκάς, Άρης ο πόντιος, ο Έχω μάτια και βλέπω (10 Καρχιμάκηδες μαζί), ο Πέτρος που έχει βαλθεί να αλλάξει το πολίτευμα, ο Νετάκιας που σαρώνει το ΝΕΤ, η Φιλοτιμία, ο Φιλόλογος (Φ όπως Φωτιά), ο Onlinepress που κάνει την Πάτρα άνω κάτω, ο Κώστας Μπ, ο NewDimensionCosmos, O “δικός μας” Βισάλτης που δεν ξεχνά στιγμή τα αληθινά, ο Στάθης ο Σαραφόπουλος, το Πατριωτικό Μέτωπο, ο Νικόλας με το ασύλληπτο χιούμορ, η ομάδα Παυσανίας που σαρώνει την άγνωστη Ελλάδα.

Ο Κρίτωνας με τις τεχνοκρατικές λύσεις, Ο Δεξής Εξτρέμ που θέλει να μας βάλει φυλακή, ο Δεν εΣΤΡΩΣε ΚΑΝ, ο DeFacto, ακούραστοι συναγωνιστές. Ο Ενημέρωση και ο Vasper. Η Ελένη, η Φαίη, η Φωτεινή, η Σταυρούλα, η Νικολέττα, η Kyknos ζωσμένες Μαινάδες. Ο Μαχητής, το Κλύσμα, ο Κριτικός Λόγος, ο Βρασίδας, ο Pikos (το αγαπημένο μας Τρολλ), Ο ακούραστος Παπούς, η Χριστιάνα, η Μάρα, ο Δύσπιστος, ο Γ.Κ., η G, ο “δικός μας” Μανώλης, ο VPX, ο Σπύρος, ο Vvas, ο Omadeon, ο Ηνίοχος, το velos, ο Φιλούμενος με τον Κώστα Ελλάς σαν τους πόλους του μαγνήτη, ο Αμετανόητος, ο Κώστας ο κεφαλονίτης με τα απίστευτα στοιχεία που μας δίνει, ο γίγαντας Gadaros, ο ANWO, Η Σοφία, ο Ένας, Ο Τρελλάκιας και ο Τρελλάρας, ο ΑΚ, ο JZ ….



Όλοι αυτοί που αξίζουν σεβασμό, που το ξέρουν πως αξίζουν αλλά ξέχασα να πω… Αφιερωμένο σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

0 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...