ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2011

ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ....

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σήμερα στις 12:30 το πρωί κατέβαινα την εθνική οδό Αθηνών Λαμίας με κατεύθυνση προς Πειραιά. Στο ύψος των ΚΤΕΛ βλέπω ένα νεαρό παλικάρι να βρίσκεται στο διαχωριστικό διάζωμα και να βαδίζει πάνω σ αυτό.



 Στην αρχή νόμισα ότι ήταν κάποιος τρελός! Κάνω το αμάξι στο πλάι ανάβω τ αλαρμ και περιμένω...Μετά από λίγο περνάει από μπροστά μου(αυτός πάντα στο διάζωμα) και διαπιστώνω έκπληκτος ότι έχει ένα μεγάλο κόψιμο στο μπράτσο και αίμα στο κεφάλι να τρέχει.




 Του φωνάζω αν θέλει βοήθεια, γυρνάει με κοιτάει και με προσπερνάει. Για αρκετές εκατοντάδες μέτρα τον ακολουθώ αλλά όπως θα ξέρετε το σημείο εκείνο στην εθνική δεν είναι και ότι καλύτερο για στάθμευση. Έτσι αναγκάζομαι να βγω στην έξοδο προς ΙΚΕΑ  εκεί σταματάω και περιμένω να δω τι θα γίνει. Κινητό δεν είχα μαζί μου και έτσι λέω σ έναν σεκιουριτα που ήταν εκεί να καλέσει την αστυνομία .Αυτός μου λέει ότι δεν έχει δικαιοδοσία να κάνει κάτι τέτοιο. Έχει περάσει μίση ώρα που γίνεται αυτό και αυτός συνεχίζει να έχει πορεία ανάμεσα στα αυτοκίνητα.




 Φτάνω στο ύψος της λαχαναγοράς και περιμένω .δηλαδή περίπου 3 χιλιόμετρα από τα κτελ που τον πρωτοείδα Μετά από μια ώρα ακούω σειρήνες και λέω επιτέλους αστυνομία!


 

Τον προσεγγίζουν ,αφού πρώτα έχουν κόψει την κίνηση .Είμαι λίγο μακριά από το συμβάν αλλά φαντάζομαι ότι θα καλέσουν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν .Τελικά μετά από 3 λεπτά αναμονής φεύγει η αστυνομία και βλέπω τον τύπο να συνεχίζει την πορεία του στην εθνική!.


Και ρωτάω τώρα εγώ.... Άντε να πούμε ότι αυτός ήταν τρελός, βαρεμένος, δοσμένος  η και ζαλισμένος από το χτύπημα στο κεφάλι και δεν ήξερε τι έκανε, εσείς σαν αστυνομία δεν σκεφθήκατε ότι θα μπορούσε να πέσει στις ρόδες κάποιου διερχόμενου αυτοκίνητου ανά πάσα ώρα και στιγμή και να γίνει μια καραμπόλα με πολλούς νεκρούς; Πραγματικά σήμερα κατάλαβα ότι έχουμε γίνει απάνθρωποι τόσο ως έθνος αλλά και ως πολίτες. Μην με ρωτήσετε τι έγινε μετά δεν ξέρω είχε περάσει 1ωρα και 20 λεπτά και κάποια στιγμή έπρεπε να αλλάξω πορεία γιατί θα έβαζα τον εαυτό μου σε κίνδυνο. Ελπίζω κάποιος να τον μάζεψε γιατί ρε διάολε και σκύλος στην εθνική να ήταν κάποιος θα τον μάζευε....Έλεος....
ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

2 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Απίστευτο....
Τελικα η αστυνομία ειναι πραγματικα ανεκπαίδευτη τι να πω;

Βλέπουν εναν πολιτη (οποιος κι αν ειναι αυτος) μισογυμνο και τραυματία σε ένα απιθανο σημειο.... και το μονο που έκαναν ήταν τι ....τίποτα!!!!!!

ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ είπε...

Δεν εχω και πολλα σχολια γι αυτο το θεμα φιλε Θανο το ειδα μετα ματια μου και δεν το πιστευα....

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...