ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2011

Γιατί διακόπηκε η μετάδοση της κάμερας του Atlantis;

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Το διαστημικό λεωφορείο Atlantis βρίσκεται σε τροχιά αυτές τις ημέρες στην τελευταία αποστολή των συγκεκριμένων σκαφών της NASA και τα μάτια όλων όσων ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι στραμμένα στην αποστολή STS-135.
Έτσι πολλοί ήταν αυτοί που είδαν και άκουσαν τη διακοπή μιας ζωντανής μετάδοσης από μια τις κάμερες στο διαστημικό λεωφορείο όταν δύο τουλάχιστον φώτα άρχισαν να γίνονται  ευδιάκριτα στις κάμερες.



STS-135 Atlantis - Last Flight 2011 seen UFO by agg44

Ο σχολιαστής της NASA είπε ότι το πλήρωμα εκείνη την ώρα ασχολείτο με το αν άλλα αντικείμενα όπως σκουπίδια, ή συντρίμμια απειλούν την ασφάλεια του διαστημικού λεωφορείου και πως οι κάμερες κάποιες φορές όταν έρχονται απέναντι από τον Ήλιο δεν καταγράφουν σωστά την εικόνα τους. Το περιστατικό συνέβη 185 μίλα πάνω από τον Καναδά.

0 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...