ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Σάββατο, Ιουλίου 09, 2011

Άγνωστα αντικείμενα πλησιάζουν τη Γη;

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ


Ένα σμήνος άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων ισχυρίζονται ότι εντόπισαν ερευνητές του SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) πολύ κοντά στο ηλιακό σύστημα με κατεύθηνση προς την Γη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα conspiracy channel.

Το ζήτημα είναι ότι το SETI κλείνει λόγω περικοπής εξόδων και ορισμένοι ερευνητές καταγγέλλουν ότι το θέμα είναι πως το κλείνουν ακριβώς επειδή εντόπισε τα αντικείμενα που κινούνται προς την κατεύθυνση του πλανήτη μας

Τα αντικείμενα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, βρίσκονται πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα, και έχουν ένα πολύ εντυπωσιακό μέγεθος: περίπου 240 χλμ. και 50-80 χλμ. πλάτος.

Οι Ειδικοί του SETI ήταν σαφείς: «Αυτά τα αντικείμενα είναι γνωστά στη NASA εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, και είναι πραγματικά. Ωστόσο, η NASA δεν θέλει να ενημερώσει το κοινό. Αυτά τα ξένα σκάφη κινούνται προς τη Γη, και οι κυβερνήσεις το γνωρίζουν».

Για να δείτε τα σκάφη μπείτε στο Sky-map.org -διαδραστικός χάρτης του ουρανού- και δώστε τις ακόλουθες συντεταγμένες στο πεδίο αναζήτησης:

19 25 12 -89 46 03 - το πρώτο μεγάλο πλοίο

16 19 35 -88 43 10 - το δεύτερο μεγαλύτερο πλοίο

02 26 39 -89 43 13 - κυκλικό αντικείμενο


Εμείς το ψάξαμε το θέμα και η αλήθεια είναι οτι η ηλεκτρονική διεύθυνση του Zugla.gr δίνει σαν πηγή πληροφόρησης το site conspiracy channel 
αυτό με την σειρά του όμως δεν αναφέρει την πηγή γνώσης για το θέμα αυτό . Οπότε θα είμαστε επιφυλαχτικοι όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Εδω ειναι και οι 3 φωτογραφιες απο το sky-map που βρήκαμε.
Πρόκειται για 3 ''αντικείμενα'' μπλε χρώματος με πιο εντυπωσιακή
την δεύτερη.Τα συμπεράσματα δικά σας

02 26 39 -89 43 13 - κυκλικό αντικείμενο


19 25 12 -89 46 03 - το πρώτο μεγάλο πλοίο

16 19 35 -88 43 10 - το δεύτερο μεγαλύτερο πλοίο
ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

1 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Greecelands είπε...

Καλή Εβδομάδα!! Πολλοί στον κόσμο έρχονται μα λίγοι ξεχωρίζουν είναι αυτοί που στης ζωής τις μπόρες δε λυγίζουν

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...