ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2011

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙAΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ....

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ




Neumayer Station


Οι θεωρίες συνωμοσίας πάντα εξιτάρουν την ανθρώπινη φαντασία. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλές, άλλες έχουν καταρριφθεί και άλλες αναμένουν την επιβεβαίωση τους ή την κατάρριψη τους.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο από αυτές.
Η μια αφορά τον μετεωρολογικό σταθμό γερμανικών συμφερόντων Neumayer και την θεωρία ότι ο νότιος άξονας της γης έχει μετατοπισθεί πολύ πιο βόρεια.
Αυτό βασίζεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα.

Εδώ βλέπετε μια εικόνα η οποία δείχνει ότι τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου ο νότιος πόλος βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι .


Θα πρεπε λοιπόν ο σταθμός όλο το 24ωρο να μην έχει καθόλου φως ημέρας....
Όμως με βάση την ζωντανη κάμερα που έχει ο σταθμός, ερευνητές παρατήρησαν ότι για πέντε ώρες το φως της ημέρας κάνει την εμφάνιση του στον σταθμό!





Αυτό για τους ερευνητές σημαίνει ότι ο ήλιος είναι σε άλλη θέση από αυτή που επίσημα έχει δοθεί ή ότι έχει αλλάξει ο περιστροφικός άξονας της γης και έχει μετατοπισθεί πολύ πιο βόρεια από ότι έχουμε ενημερωθεί
Ένα δεύτερο σημείο που έχουν πιαστεί κάποιοι είναι το επίσημο λογότυπο του σταθμού εν έτος 1999-2000
Δηλαδή το λογότυπο που θα έκλεινε μια χιλιετία και θα έμπαινε στην νέα.
Εδώ λοιπόν έχουμε στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με όλα τ αλλά λογότυπα που είχε και έχει κατοχυρώσει ο σταθμός και φυσικά καμία σχέση με την ανταρκτική.
Κάτω από τον μεγεθυντικό φακό είναι η τοποθεσία στον χάρτη του σταθμού και δίπλα υπάρχουν 3 πυραμίδες! και κάποιο είδος τροχιάς σε διάγραμμα. Ενώ σχετίζουν με ένα είδους οβελίσκου και παντεποπτη οφθαλμού τον πιγκουΐνο πάνω στο ''τοτέμ' που έχει στην βάση της κορυφής του άλλη μια πυραμίδα. Όλα αυτά προσδίδουν τροφή για διάφορες θεωρίες.



Ας δούμε όμως και τι είναι αυτός ο σταθμός.
Σταθμός Neumayer  
Ένα παρατηρητήριο έρευνας για γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα καθώς και εργαστήριο μετρήσεων άνεμων, ενω ελέγχει και την ατμόσφαιρα του όζοντος(ποιοτικά χαρακτηριστικά).

πληροφορίες Neumayer  ,παραξενα φαινόμενα στην ανταρκτική




Ένα δεύτερο θέμα που τελευταία απασχόλησε κάποιους ήταν τα περιβόητα δαχτυλίδια καπνού ή  smoke rings ufo .Ακομα και το cnn προβαλε το θεμα.
Ενώ πολλά ερασιτεχνικά βίντεο έδειχναν τέτοια δαχτυλίδια άγνωστης προέλευσης.Όπως εδω




Τελικά όλα αυτά τα δαχτυλίδια δεν ήταν παρά ένα παιχνίδι η πείραμα κάποιων....
Ορίστε και η κατάρριψη του μύθου....



Θα πρέπει λοιπόν να κατανοήσουμε οτι πολλές θεωρίες χτίζονται πάνω στην αγνοία η στην ανάγκη που έχει ο άνθρωπος ν αποδώσει μέρος των πεποιθήσεων του σε εξωγενείς παράγοντες.Σε καμιά των περιπτώσεων όμως δεν πρέπει να υπάρχει κανόνας
ψεύδους πίσω απο κάθε μια θεωρία συνωμοσίας
και αυτό γιατί οταν Πέτρος φωνάξει για τρίτη φορά λύκος
εμείς θα πιστέψουμε οτι πάλι ψέματα μας λέει με αποτέλεσμα να χαθεί το κοπάδι....
Τα συμπεράσματα δικά σας....

πηγή ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

4 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

greecelands είπε...

Καλημερα!! Ανοιξη και φθινόπωρο χειμώνα καλοκαίρι όλες του χρόνου τσ' εποχές είσαι του νου μου ταίρι

Areti είπε...

Αναφέρεις "Ένα δεύτερο σημείο που έχουν πιαστεί κάποιοι είναι το επίσημο λογότυπο του σταθμού εν έτος 1999-2000
Δηλαδή το λογότυπο που θα έκλεινε μια χιλιετία και θα έμπαινε στην νέα.
Εδώ λοιπόν έχουμε στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με όλα τ αλλά λογότυπα που είχε και έχει κατοχυρώσει ο σταθμός και φυσικά καμία σχέση με την ανταρκτική." Ποια είναι αυτά τα στοιχεία?Το οτι μπορεί όντως να εχει μετατοπιστεί ο άξονας καταρρίπτεται από κάτι?Οι ερευνητές απλώς "θεωρούν" οτι έχει γίνει μετατόπιση?

ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ είπε...

Αγαπητή Αρετή δεν κατάλαβα!τι δεν κατάλαβες; Έγραψα για τις θεωρίες του λογοτύπου....''Κάτω από τον μεγεθυντικό φακό είναι η τοποθεσία στον χάρτη του σταθμού και δίπλα υπάρχουν 3 πυραμίδες! και κάποιο είδος τροχιάς σε διάγραμμα. Ενώ σχετίζουν με ένα είδους οβελίσκου και παντεποπτη οφθαλμού τον πιγκουΐνο πάνω στο ''τοτέμ' που έχει στην βάση της κορυφής του άλλη μια πυραμίδα. Όλα αυτά προσδίδουν τροφή για διάφορες θεωρίες.''

Το οτι μπορεί όντως να εχει μετατοπιστεί ο άξονας καταρρίπτεται από κάτι?Οι ερευνητές απλώς "θεωρούν" οτι έχει γίνει μετατόπιση?
Ίσως και να εχει γίνει μετατόπιση,δεν το αναιρώ πουθενά απο τα γραφόμενα μου.
Μην σε μπερδεύει ο τίτλος του θέματος...Τα ευτράπελα αφορούν το δεύτερο σκέλος του θέματος περι ufo.
Είδα και το μπλογκ σου μπήκε στην λίστα μου μπράβο σου μου άρεσε πολύ.Αν έχεις και κάποιο email για επικοινωνία στείλε στο δικό μου email.

Areti είπε...

Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για το μπλογκ!Μπερδευτηκα με τα ευτράπελα σχετικά με τον άξονα.Για τις υπόλοιπες θεωρίες συνομωσίας κι εγώ διαφωνώ.Εξάλλου αυτοί θέλουν να πιστευουμε σε εξωγήινα σκάφη όλο και περισσοτερο για να μας προετοιμάσουν,πιθανόν, για ψευτικη εισβολή.Τον τελευταίο καιρό καλλιεργούν πολύ αυτήν την συνομωσία.Και οι θεάσεις ΑΤΙΑ εχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί.

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...