ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2011

ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ...ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΓΥΦΤΟΙ....

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ


Σαν παιχνίδι αντιμετωπίζουν οι ξένοι τις κρίσιμες ημέρες που διανύουν οι Έλληνες, καθώς η ιστοσελίδα claimgreece.com καλεί τους Ευρωπαίους σε διεκδίκηση όποιου μέρους ελληνικής γης επιθυμούν, επειδή σήκωσαν στις πλάτες τους τα χρέη της Ελλάδας.

Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν ήδη δώσει αρκετά από τα χρήματά τους για να βοηθήσουν την Ελλάδα, αναφέρει ιστοσελίδα που προτρέπει τους Ευρωπαίους πολίτες να διεκδικήσουν τα χρήματά τους. Αν η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, -αναφέρεται στην ιστοσελίδα- τότε χρωστά στους Ευρωπαίους πολίτες.

Το κείμενο, που συνοδεύεται από χάρτη της χώρας, έχει τίτλο «Διεκδίκησε το κομμάτι σου στην Ελλάδα» («Claim your piece of Greece») και υπότιτλο «Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς το πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κάνει κάποιος άλλος!» («European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does!»).
zougla

1 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Greecelands είπε...

Καλημερα Δρομος μακρυς ειναι η ζωη στο τελος για να φτασεις πρεπει το κοσμο να διαβεις να μην αναστεναξεις!!

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...