ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ...

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ
Φωτογραφική Επιμέλεια ΧΡΟΝΟΣ

 Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες η κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ του δήμου Κηφισιάς στην πλατεία πλατάνου. Πρόκειται για υπόγειο χώρο στάθμευσης αποτελούμενο από 5  επίπεδα 624 θέσεων, ενώ θα υπάρξει μέριμνα για την πρόσβαση των Α.Μ.Ε.Α. Στην επιφάνεια έχει προβλεφθεί να γίνει χώρος πρασίνου αλλά και αρχαιολογικό πάρκο με τα ευρήματα που βρέθηκαν κατά  την ανασκαφή.
Αυτή είναι η είδηση... Αυτό που δεν θα μάθετε ή δεν θα σας πουν είναι ότι τα αρχαία που βρέθηκαν  δεν θα τοποθετηθούν ποτέ στην επιφάνεια του χώρου αυτού διότι πολύ απλά τα κατέστρεψαν.
Η δικαιολογία που θα πουν είναι ότι επρόκειτο για επιχρισμένους χωμάτινους αύλακες ρωμαϊκής εποχής, που χρησίμευαν ως ρυάκια ύδρευσης.          
 Δηλαδή τίποτα το σημαντικό....
Είπαμε ανάπτυξη και πάλι ανάπτυξη . Τώρα η κυρία στα Βου Που θα παρκάρει άνετη, και χωρίς άγχος θα περιπλανίεται ανέμελη στα σοκάκια του Κεφαλαρίου...

ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ


ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
 
ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΛΟΣ...
 

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΑΛΛΟΥ...
ΠΗΓΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

0 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...