ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2015

Το εγκαταλελειμμένο εργόστασιο του Ψηλορείτη...

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ









Όλοι θυμόμαστε το τσιμεντένιο άχαρο κτίριο που βλέπαμε καθημερινά, στον παράλληλο δρόμο της Ε.Ο.(10χλμ-Μαρμαρά), με την επιγραφή «ΨΥΓΕΙΑ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ». Η εταιρία έφυγε από το κτίριο εδώ και κάποια χρόνια, αλλά το κτίριο παρέμεινε και έγινε σκουπιδότοπος..!
Σκουπίδια, ακαθαρσίες, σύριγγες, άστεγοι αλλοδαποί είναι η κατάληξη του εγκαταλελειμμένου κτιρίου..! Σίγουρα πολλοί από εσάς περνάτε από το συγκεκριμένο σημείο και τα έχετε «θαυμάσει»..!
Καιρός είναι να περάσει και κάποιος Δημόσιος «αρμόδιος» και να δώσει επιτέλους λύση στο πρόβλημα..!


































ΠΗΓΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

3 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Ανώνυμος είπε...

Eισβολείς ανθρωποθυσιάζοντες Μυκηναίοι (ίδια κράνη με τα ασσυριακά) αλλάζοντας συνέχεια τα ονόματά τους για να ξεχνιούνται οι κανιβαλικές παραδόσεις τους, έφεραν τους πολέμους στην Ελλάδα και τη λοιπή Ευρώπη, και τα στοιχεία δείχνουν ότι τα ξαδέρφια Μινύες-Μυκηναίοι/Αχαιοί-Μινώταυροι (κατά ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ Ετεοκρητών, Δωριέων, Αιολέων, Ιώνων)-Μυρμιδόνες-Τρώες (-Ρωμαίοι-Γερμανοί*) κοκ, δικαίως τα αποδοκίμαζαν οι δημοκρατικοί στις τραγωδίες, για τη ΜΑΝΙΑ=μήνιν τους για δουλεμπόριο-ανθρωποθυσίες κλπ...
O Πέλοπας, γιος του Τάνταλου ή του Πακτωλού ή του Ξάνθου και της Κλυτίας, Φρυγικής ή Λυδικής καταγωγής, ήρθε στην Ελλάδα και κέρδισε το βασίλειο της Πίσας από το βασιλιά Οινόμαο.
Όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του τον έκοψε κομματάκια και τον σερβίρισε στους θεούς βάζοντας την παντογνωσία τους σε δοκιμή. Οι θεοί αντιλαμβανόμενοι την απάτη δεν δοκίμασαν το φαγητό αυτό.
Ο Πέλοπας κέρδισε τους αγώνες στην Πίσα με άδικο τρόπο, αφού είχε βάλει τον Μυρτίλο,τον ηνίοχο του βασιλιά Οινόμαου να βγάλει τη σφήνα από το άρμα του για να χάσει επίτηδες με αντάλλαγμα το μισό βασίλειο. Κατόπιν, όμως δεν έδωσε στον Μυρτίλο το μισό βασίλειο και τον πέταξε από ένα γκρεμό στη θάλασσα. Σύμφωνα με μία εκδοχή, το Μυρτώο Πέλαγος ονομάστηκε έτσι από τον Μυρτίλο. Πριν πεθάνει ο Μυρτίλος πρόλαβε να τον καταραστεί, αυτόν και τους απογόνους του. Εξαιτίας του πολλές κατάρες βρήκαν το λαό του και ιδίως τα δύο παιδιά του Ατρέα και Θυέστη.
Από τους Μινύες-Μίνωες Μυκηναίους εισβολείς που τυράννησαν ΚΑΙ τους αυτόχθονες Ετεοκρήτες:
Σε ένα πλαίσιο (LM IB) στις ανασκαφές ακριβώς σε μια πλευρά του βασιλικού δρόμου, σε μικρή απόσταση βορειοδυτικά του μικρού παλατιού της Κνωσσού βρέθηκαν 327 κόκαλα παιδιών σε μια καμένη κατάθεση, στο υπόγειο ενός κτηρίου που ονομάστηκε ως «το βόρειο σπίτι». Αρχικά στα παιδιά αυτά αποδόθηκε ηλικία μεταξύ οκτώ και ένδεκα χρονών παιδιών και πρόσφατα μεταξύ δέκα και δεκαπέντε ετών, και σε ποσοστό μεταξύ 21% και 35% αυτών των κόκαλων, στα οποία συμπεριλαμβάνονταν τεμάχια κρανίων καθώς επίσης και άλλα κόκαλα, και που βρέθηκαν όλα υπό μορφή ενός ασαφή σωρού, βρέθηκαν λεπτά σημάδια μαχαιριών, ακριβώς συγκρίσιμα με τα σημάδια σφαγής σε ζωικά κόκαλα, που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της αφαίρεσης του κρέατος. Ο κανιβαλισμός φαίνεται σαφώς υποδειγμένος. Το περιεχόμενο του πιθαριού, δείχνει ότι μερικές μερίδες των νέων παιδιών μαγειρεύτηκαν μαζί με ποικίλες άλλες εδώδιμες ουσίες.

Unknown είπε...

Παιδια θα το εκτιμουσα πολυ αν ξαναπηγαινατε για περισσοτερο υλικο! Εγω προσωπικα μεσα εχω βρει 3 μηχανες σε 2 επισκεψεις. Αν μπορειτε φωτογραφιστε περισσοτερα δωματιο στους οροφους παραλληλα στον δρομο!

Ευχαριστω

Unknown είπε...

Θα παρακαλουσα να ξαναπατε στο κτιριο για ερευνα! Μεσα εχω βρει 3 μηχανες σε 2 επισκεψεις μου, το κτιριο μου κινει πολυ το ενδιαφερον ως στεκι εγκληματικοτητας και θα ηθελα να μαθω κιαλλα. Θα το εκτιμουσα αν ξαναπηγαινατε και βγαζατε μερικα πλανα στον οροφο παραλληλα στον δρομο και στον απο πανω!

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...