ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ ....ΓΙΑΤΙ....

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ


Διαβάστε το ,δεν είναι παρά μόνο δυο λεπτά από την ζωή σας....

Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ακούσει για την δράση κάποιων ανθρώπων και το κίνημα που έχει οργανωθεί με την ονομασία ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΠ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ .
Ήθελα λοιπόν να πω και γω δυο λόγια γιατί καλές είναι οι έρευνες και όλα αυτά που κατά καιρούς μπορούμε να σας προσφέρουμε μέσω των αποστολών μας αλλά ο κάθε ένας από εμάς δεν ζει σε ξένη χώρα αλλά στην Ελλάδα. Οπότε ,ζούμε, κινούμαστε και αντιμετωπίζουμε τις ίδιες καταστάσεις που ζείτε και σεις. Θεωρώ ότι ο πολίτης πρέπει να είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας όπου ζει και μέσω κάποιων δράσεων (όχι κομματικών) ομαδικών να διεκδικεί αυτά που κάποιοι του τα στερούν με το έτσι θέλω. Προσωπικά έχω βαρεθεί να περιμένω λύσεις από τους άλλους, με τσαντίζει ο ωχαδελφισμος του νεοέλληνα, με νευριάζει ν΄ακουω από τους γύρω μου ότι όλοι οι βουλευτές είναι κλεφτές και μια ζωή να τους ανακυκλώνουν στο καζάνι της βουλής. Ποιοι ψηφίζουν διάολε; Οι εξωγήινοι; Ποιοι έγλειφαν και έβαλαν τα παιδία τους στο δημόσιο; Πόσοι από εσάς πληρώσατε κάποιον για να γίνει η δουλεία του; Πόσοι διαμαρτυρήθηκαν για τους απαίσιους δρόμους που έχουμε. Και όχι μόνο είστε στην μουγκά αλλά τους πληρώνετε κι ολας! Έλεος! Οι τούρκοι ραγιάδες έφυγαν ,σηκώστε το κεφάλι σας, δώστε τέλος στην υποτέλεια σας. Κάποιοι κάποτε πολέμησαν για την ελευθέρια με κόστος την ζωή τους! Και σεις; Φοβάστε να σηκώσετε ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ;! Φοβάστε μήπως χρεωθείτε 2 ευρω; Μα καλά τόσο αξίζει η ψυχή σας; 2 ευρω; Και τι θα πείτε στα παιδία σας κάποτε η τώρα; Ότι δεν μπορέσατε να σηκώσετε ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ; Μια μπάρα που φράζει δημόσιους χιλιοπληρωμενους δρόμους; Ξέρετε...πολλές μπάρες δημιουργούν φυλακή, σας εγκλωβίζουν μας εγκλωβίζουν και δεν αντιδρούμε! Η δράση φέρνει αντίδραση .Αν δεν το κάνουμε τώρα θα φορολογούν και το οξυγόνο μας κάποια στιγμή. Οι δρόμοι είναι για να τους διαβαίνεις ελευθερα, όπως πρέπει να είναι τα δάση και οι παραλίες και γι αυτό ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ εδώ και ενάμιση χρόνο κανένα διοδιο. Αντιδρώ όπως μπορώ και προσπαθώ να κάνω και άλλους ανθρώπους να καταλάβουν ότι το σπρώξιμο της μπάρας δεν είναι μόνο ένα πέρασμα , είναι σπρώξιμο στο κατεστημένο, στους νταβατζήδες και σε όλους αυτούς που για χρόνια ληστεύουν την ελευθερία μας και φορολογουν την ψυχη μας.
ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο μπλογκ του κινήματος και αφορούν τις πρόσφατες κινητοποιήσεις κατοίκων στα διόδια των Αφιδνων.

0 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...