ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2011

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ....

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣΕΡΕΥΝΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ 11-11-11 ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....
Όλως τυχαίως τα μαγείρεψαν ετσι ώστε αυτή η
 σημαδιακή ημερομηνία για τους μασόνους να είναι και η ημερομηνία εφαλτήριο που θα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος.
Ποιος είναι ο ανώτερος βαθμός της μασονίας ; Ο 33ος Βαθμός οπότε 11+11+11=33!

 Μασονική Motto: Ordo AB CHAO σημαίνει τάξη από το χάος.
 Ποιος είναι η δημιουργός του χάους στη γη σας;.... δηλαδή έχουμε και λέμε 3+3=6χ111=εξι εξι εξι ....


Εξάλλου μας το είχε πει ο Jeffrey Mineiko – Papandreou 


Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική  στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τονΑνδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα εβραία την Margaret Chantκάτοικο Αμερικής με παππού τονDouglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.
Το όνομα του...
Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko – Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)
Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου “ Του μιλάνε τα κύματα…Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη“ , (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :
-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο – φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου”.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ:

Διακρίσεις:(ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ κάποιες εξ αυτών)
 • Περού, Λίμα - Παρασημοφόρηση από τον ΥΠΕΞ Περού κ. Allan Wagner Tizon, με τον Μεγαλόσταυρο " Ήλιος του Περού ", 31 Οκτωβρίου 2003
 • ΗΠΑ, Ουάσιγκτον - Βραβείο: Υπερασπιστής της Δημοκρατίας- του Parliamentarians for Global Action Κοινοβουλευτικοί για Παγκόσμια Δράση , 17 Σεπτεμβρίου, 2003
 • Ιταλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας (2003)
 • Ουγγαρία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Αξίας (2003)
 • Γερμανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας, πρώτης τάξεως (2000)
 • Αναγόρευση σε Μέγα Σταυροφόρο του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου και Απονομή του Μεγαλόσταυρου από τον Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης Διόδωρο Α' (30 Σεπτ. 1999)
 • Σουηδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πολικού Αστέρος (1999)
 • Αυστρία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής, πρώτης τάξεως (1999)
 • Εσθονία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λευκού Αστέρος (1999)
 • Βατικανό-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πίου ΙΧ από τον Πρέσβη της Αγίας Έδρας Mgr Paul Tabet, Εκπρόσωπο του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β' (Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2002)
 • Πορτογαλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Infante dom Henrique (2002)
 • Βέλγιο-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Στέμματος (2001)
 • Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Ισαβέλλας της Καθολικής (2001) 
 • και άλλα πολλά.....
Μας το είπε....
Μας το έδειξε...(βερα στο αριστερό; Κύριε Παπανδρέου παντρεμένος δεν είστε;Ποιοι την φορούν στο αριστερό άραγε....)
Και μάλιστα για πρώτη φορα στα χρονικά ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ


ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!

Αυτος ειναι ο εβραιομασόνος σύμβουλος τοο, LEIF PAGROTSKY μέλος τού τάγματος των σιονιστών. 


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ:1)Τον Οκτώβριο του 2009 αναλαμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και εδώ αρχίζει η προδοσία της Ελλάδας και η επιβολή των ορέξεων των τραπεζιτών ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ λέγοντας “Λεφτα υπάρχουν”
2)Έλεγε το ασφαλιστικό είναι άδικο και κατέβαινε στις πορείες μαζί με τους απεργούς
Μετεκλογικές θέσεις και πράξεις:
1) Του έγινε πρόταση για δανεισμό από Αμερικάνικη εταιρία (Hayman Private Equity LLC στην Βοστόνη) μία στις 11 Ιανουαρίου επιστολή δηλώσεως προθέσεως, και μετά στις 8 Φεβρουαρίου τις οποίες δεν δέχτηκε…..αρα δεν μπορεί να λέει πως δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά….(κρατάμε επιφυλάξεις για τους προσφερθέντες όρους… κανείς δε σου χαρίζει τίποτε, και τα Private Equities είναι σκληρά αρπαχτικά συνήθως).

2) Την επομένη των εκλογών, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ(με την βοήθεια τουΠροβόπουλου που είναι μέλος της bilderberg) αλλάζει τον κανονισμό και διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, δλδ διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10)(περισσότερα στις παραπομπές).
3) Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισε να λέει  και αυτός και ο Γιώργος Παπακωσταντινου πως λεφτά υπήρχαν και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ.

4) Τον Απρίλιο του 2010 απο το Καστελόριζο ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στηριξης… ΔΝΤ κλπ
5) Συνεχίζει να κανει τα στραβά μάτια για το Αιγαίο και κλείνει συμφωνίες, με Τούρκους και Αμερικάνους ,κάτω απο το τραπέζι(στις παραπομπές περισσότερα).
6) Κατήργησε τον τίτλο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και απο άλλα Υπουργεία.
7) Κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
8) Συνομιλεί με τα σκόπια με βάση το όνομα “Μακεδονία” και το υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε....
9) Ο ελληνικός λαός εχει αρχισει να πεινάει και λέει στους υπουργούς του: “Κάντε διακοπές άφοβα”.
10) Κάνει τα στραβά μάτια για την Θράκη τώρα που είναι σοβαρή η κατάσταση.
11) Τον Ιούλιο του 2010 είναι ο πρώτος “Έλληνας” πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ  και καταθέτει στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.
12) Τον Ιούλιο του 2010 συζητάει για πώληση Κρατικών τραπεζών μετά απο πρόταση του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Σάλλα.
13) Αφαιρεί τον πίνακα από το πρωθυπουργικό γραφείο η Ελλάς Ευγνωμονούσα (πριν την επίσκεψη Ερντογαν).
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Bilderberg για την Ελλάδα
Τα σχέδια της  είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:
-Αφελληνισμός
-Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου που είναι μέλος της Bilderberg)
-Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
-Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)
-Επιβολή ΔΝΤ
-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
-Ιδιωτικοποίηση των πάντων
-Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
-Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)
Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσικτον, το 1974:
“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”


ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;

ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ:
ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ  ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΙΚΑΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
Το 2010 τοποθετήθηκε άμισθος οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου.
Ο Λουκάς Παπαδήμος θεωρείται ηγετικό στέλεχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος και μέλος της λέσχης Bilderbeng
Οπως πάντα η βέρα στο αριστερό...(για τους έλληνες μασονους)ΑΛΛΑ ΚΑΙ....

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ» ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ

Η επέλαση της Μασονίας δηλαδη....
Εκτός από μέλος της μασονικής λέσχης Μπίλντεμπεργκ, είναι μέλος και της τριμερούς επιτροπής. Υψηλό στέλεχος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ο Νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδος Λουκάς Παπαδήμος. 
Η "Τριμερής Επιτροπή" είναι μια διεθνής λέσχη ισχύος, ένα παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων πολιτικών, επιχειρηματιών, τραπεζιτών, από Β. Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία! 
Στήθηκε το 1973 μετά από εντολή του μεγιστάνα Ντέιβιντ Ροκφέλλερ στον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, Σύμβουλο Ασφαλείας έπειτα του Κάρτερ, το οποίο λέγετε ότι ανέβασε η αυτοκρατορία Ροκφέλλερ, που ελέγχει πετρελαϊκές εταιρείες, γιγάντιες τράπεζες, την JB Morgan (!), την καρδιά του Μανχάταν και αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη με πολλά πλοκάμια, το απόλυτο εργαλείο Παγκοσμιοποίησης, που διαχέει τις πολιτικές και τις κατευθύνσεις της για την πορεία του κόσμου, των οικονομιών και των κρατών, μέσω των των τριών μεγάλων ομάδων μελών σε Β. Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία! 
Μέλος της Ομάδας των εκλεκτών 170 της Ευρώπης, είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, όπως φαίνεται στο έγγραφο-ντοκουμέντο, μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά (!!!), τον Πρόεδρο του ΙΟΒΕ Οδυσσέα Κυριακόπουλο, αλλά και τον Παναγή Βουρλούμη, πρων Πρόεδρο του ΟΤΕ!!! Φυσικά στην Τριμερή Επιτροπή είναι ενεργό μέλος και ο φίλος του Παπαχελά, Νίκολας Μπερνς... 
Ενδεικτικά έχουν παρελάσει επίσης στο παρελθόν από την Παγκόσμια αυτή "Αράχνη", πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ όπως ο Τζορτζ Μπους και ο Κλίντον, ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι, ο Χόλμπρουκ, ο Κίσινγκερ και ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Αλαν Γκρίνσπαν! 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ....
Ολοι σας θα εχετε ακουσει το ονομα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ  ΑΚΕΡΜΑΝ (Ackermann, Josef)που παρεμβαίνει συνέχεια σε διάφορες αποφάσεις που μας αφορούν ως χώρα....
δηλαδή οχι ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την ακρίβεια... αλλά ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ...
Ο φίλος μας ο ΙΩΣΗΦ λοιπόν είναι το νούμερο 1 της λέσχης Bilderbeng
ορίστε η λίστα....απο ΠΑΝΩ προς τα κάτω...
DEUAckermann, JosefChairman of the Management Board and the Group Executive Committee, Deutsche Bank AG
GBRAgius, MarcusChairman, Barclays PLC
USAAltman, Roger C.Chairman, Evercore Partners Inc.
PRTBalsemão, Francisco PintoChairman and CEO, IMPRESA, SGPS; Former Prime Minister

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ...

Member Advisory Group

USADavid Rockefeller
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ....
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΓΚΕΡ...
ΗΠΑKissinger, Henry A. 

Αλλά για να επανέλθουμε στον ΙΩΣΗΦ ΑΚΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ....
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΚΕΡΜΑΝ ΛΟΙΠΟΝ....
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....

 Οι περισσότεροι στην Ελλάδα γνώρισαν τον Josef Ackermann ως τον διοικητή της Deutsche Bank, της τράπεζας που ανέλαβε το ρόλο του διαχειριστή του γερμανικού δανείου προς την Ελλάδα, από το ευρωπαϊκό ʽπακέτο στήριξηςʼ. Κάποιοι άλλοι τον έμαθαν όταν προέβλεψε ότι η Ελλάδα δε θα τα κατάφερνε να φέρει σε πέρας το δημοσιονομικό της άθλο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν πιθανή η πτώχευση της, θέση την οποία αναίρεσε με διαφορετικά του σχόλια μερικές εβδομάδες αργότερα.
Αυτό που δεν είναι γνωστό, ωστόσο, είναι πως ο Ackermann είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003, κατέχοντας, σήμερα, μεταξύ άλλων, τη θέση του δεύτερου αναπληρωτή προέδρου του εποπτικού συμβουλίου της εταιρίας. Μία προσεκτική εξέταση της λίστας των υψηλόβαθμων στελεχών της Siemens φανερώνει πως τα περισσότερα από αυτά έχουν αναλάβει τα καθήκοντα τους πολύ πρόσφατα, αντικαθιστώντας προηγούμενα στελέχη. Αυτό δεν έχει συμβεί μόνο στην περίπτωση του Ackermann και μόλις ενός ακόμη υψηλόβαθμου στελέχους, καθώς έχει παραμείνει ακλόνητος στη θέση του, γεγονός που τον καθιστά ένα από τα πιο παλιά και ισχυρά στελέχη της εταιρίας.

Ο ρόλος του, όμως, δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο Ackermann είναι ταυτόχρονα και υψηλόβαθμο στέλεχος στη Vodafone,(παρένθεση....Ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας εμφάνισε διαφήμιση με παραποίηση της ελληνικής
 γλώσσας σε γκρικλις;)ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η VODAFONE....

και ποιά εταιρεία εμφάνισε σε άλλη της διαφήμιση την δήθεν  σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης;

(κλείνει η παρένθεση...)
 όντας μέλος στο εποπτικό συμβούλιο της εταιρίας, ενώ κατέχει και τη θέση του μη εκτελεστικού διευθυντή στην πετρελαϊκή εταιρία συμφερόντων Rothschild, Royal Dutch Shell αλλά και τη θέση του αντιπροέδρου στην ασφαλιστική εταιρία Zurich Financial Services, η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο.

Αν και οι εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται ο Ackermann  αποτελούν κολοσσούς με διεθνή παρουσία και υπόσταση και έτσι είναι λογικό να έχουν σχέσεις με μία σειρά κρατών, είναι εντυπωσιακός ο μεγάλος ρόλος που διαδραματίζουν στην Ελλάδα, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε την περίπτωση των Deutsche Bank και Siemens.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο, έχει και η σχέση του Ackermann  με την Angela Merkel, καθώς η τράπεζα του αποτελεί το σύμβουλο του γερμανικού κράτους για τη σωστή διαχείριση της χρηματιστηριακής, της ελληνικής και της ευρωπαϊκής κρίσης. Ίσως δεν είναι συμπτωματικό το γεγονός, πως η Merkel οργάνωσε προσωπικά ένα πολυτελές πάρτι για τα 60ά γενέθλια του Ackermann τον περασμένο Αύγουστο, το οποίο, μάλιστα, πλήρωσε με κρατικά κονδύλια, προκαλώντας ένα μίνι σκάνδαλο στη Γερμανία. Ο Josef Ackerman είπε σε συνέντευξη του για το θέμα πως η ʽκαλή φίληʼ του Angela Merkel του είπε να καλέσει 30 στενούς του φίλους για να γιορτάσουν τα 60ά του γενέθλια, σε μία πρωτοφανή φιλική κίνηση της Γερμανίδας Καγκελάριου η οποία είναι περισσότερο γνωστή για την άκαμπτη πολιτική παρά για τις διπλωματικές της σχέσεις.
Το πρόβλημα με τους πολλαπλούς ρόλους του Ackerman και τους συνδέσμους του με την Ελλάδα, είναι ότι έχει τη δυνατότητα και το κίνητρο να τους εκμεταλλευτεί κατά βούληση, σηματοδοτώντας ο ίδιος τα όρια της ηθικής, της σύγκρουσης συμφερόντων και ενδεχομένως ακόμη και της νομιμότητας των πράξεων του.

Ποιος άλλος Έλληνας ανήκει στην λέσχη Bilderbeng; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ.
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ δηλαδη...


Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ένας χώρος έρευνας και επιμόρφωσης για θέματα ευρωπαϊκής και εξωτερικής πολιτικής. Είναι επίσης ένα ανοικτό βήμα διαλόγου και προβληματισμού για έναν κόσμο που αλλάζει γύρω μας με ολοένα και γρηγορότερους ρυθμούς.(πίσω απο τις λέξεις κρύβουν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)
Ξεκίνησε το 1988 από μια φιλόδοξη και τολμηρή για τα δεδομένα της εποχής πρωτοβουλία του Θάνου Βερέμη, με έμφαση στον τομέα της στρατηγικής και ασφάλειας και επίκεντρο την ευρύτερη γεωγραφική γειτονιά της Ελλάδας. Αποκτώντας με τον χρόνο περισσότερη γνώση και πείρα, διευρύνει σταδιακά τη θεματική και τις δραστηριότητές του.
ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;....
Μεταξύ άλλων διαβάζουμε....
 • Παρέχει στους διαμορφωτές πολιτικής, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και αλλού, έγκυρη και ανεξάρτητη πληροφόρηση, αναλύσεις και προτάσεις πολιτικής.
 • Εκπαιδεύει επαγγελματίες (μεταξύ άλλων, δημόσιους λειτουργούς, δημοσιογράφους και πανεπιστημιακούς) σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, η πρόληψη, διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων, η παρακολούθηση των δημοκρατικών εκλογών, η συμβολή σε μια ενισχυμένη κοινωνία πολιτών και ο ρόλος των μέσων μαζικής επικοινωνίας σε κοινωνίες πολιτών.
 • Διευρύνει την ενημέρωση της κοινής γνώμης σε θέματα σχετικά με την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, την εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς υποθέσεις.
 • Ενημερώνει ξένους δημοσιογράφους, διπλωμάτες, ειδικούς αναλυτές και αντιπροσωπείες στρατιωτικών σχολών που επισκέπτονται την Ελλάδα.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ;

Και βέβαια να μην ξεχάσουμε  την ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! που ειχε πει....

Να γίνουν τα Αγγλικά δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδος;;;;


αλλά και η βέρα πάλι στο αριστερόΤέλος θα θυμηθούμε και άλλους μετέχοντες στην λέσχη Bilderbeng όπως: ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ,Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ,
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 1992 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...


και λίγα λόγια για την ΒΕΡΑ...
Η βέρα είναι το δαχτυλίδι που άμα το φορέσεις, ο χάρτης της προσωπικής σου


 ζωής αλλάζει. Είναι το δαχτυλίδι της υπόσχεσης, της δέσμευσης: στα ελληνικά


 αποκαλείται αρραβώνας, λέξη με προέλευση εβραϊκή που σημαίνει εγγύηση, 


ενέχυρο και άρα υπόσχεση, δέσμευση. 


Η βέρα φοριέται στον παράμεσο του αριστερού χεριού κατά την δυτικοευρωπαϊκή 


συνήθεια. Γιατί; Διότι ο μύθος λέει ότι η vena amoris, η φλέβα της αγάπης, πηγάζει 


από την καρδιά και καταλήγει σ' αυτό το δάχτυλο. Οι ανατολικοευρωπαίοι και οι 


χριστιανοί ορθόδοξοι, από την άλλη πλευρά, προτιμούν την τοποθέτηση στο δεξί 


χέρι για να δηλώσουν τη γαμήλια δέσμευση (ενώ στον αρραβώνα, η βέρα μπαίνει 


στο αριστερό) διότι ταυτίζουν τη δεξιά πλευρά, το δεξί, με το καλόν καγαθό, με το 


σωστό, το ευάρεστο στο Θεό (αναλογιστείτε: sinister σημαίνει στα λατινικά 


αριστερό, όμως στην αγγλική επικρατεί πλέον η χρήση του ως «κακό, διαβολικό»).Πήρατε λοιπόν μια μικρή δόση του τι συμβαίνει. Έχουμε ενα σύστημα διαπλεκόμενο που μας κυβερνάει με δόλιους σκοπούς και μυστικές εντολές. Όλοι τους ανήκουν σε 
λέσχες και 
υποστηρίζουν ενα παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης. Μόλις φέρουν
 σε πέρας το έργο που έχουν 
αναλάβει τοτε θα μας τραβήξουν και μια πτώχευση και θα μαζευτούν ολα τα ευρωπαϊκά κοράκια να μας κατασπαράξουν.


ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο GAP!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ,ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Να ευχαριστήσω το φιλικό ιστολόγιο Filologos10

αἰέν ἀριστεύεινγια το υλικό.

2 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Ανώνυμος είπε...

παιδια καλα ολα τα υπολοιπα
αλλα για να μην τρελλαθουμε τελειως
πρεπει να ξερετε οτι υπαρχουν κι αλλοι λογοι που φορανε καποιοι παντρεμενοι την βερα στο αριστερο
χωρις να ειναι μασονοι
εγω ξερω τρεις στο συγγενικο μου περιβαλλον

ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ είπε...

Σωστά! Αυτό δεν είναι κανόνας γιατί πολλοί που δεν το γνωρίζουν την φοράνε στο αριστερό. Απλά η διαφορά είναι οτι οι μασόνοι ξέρουν τον λόγο που το κάνουν...

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...