ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Σάββατο, Οκτωβρίου 02, 2010

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ....

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ


Φωτογραφική επιμέλεια MANTO'S



Το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς (γερμ. Konzentrationslager Auschwitz-Birkenau) ήταν ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ναζιστικής Γερμανίας. Τα ερείπια του στρατοπέδου βρίσκονται περίπου 60 χμ. δυτικά της Κρακοβίας, κοντά στην κωμόπολη Όσβιετσιμ (γερμ. Auschwitz). Από το 1979 ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Λόγω της τοποθεσίας κοντά στη βιομηχανική περιοχή της Σιλεσίας, ο Χάινριχ Χίμλερ διέταξε τον Ιούνιο του 1940 να χτιστεί στο Άουσβιτς το μεγαλύτερο συγκρότημα στρατοπέδων της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας. Η συνολική του έκταση ανερχόταν στα 40 χμ². Αποτελούνταν από τρία κύρια και 39 δευτερεύοντα στρατόπεδα. Τα τρία κύρια στρατόπεδα ήταν:
• Άουσβιτς Ι, το αρχικό στρατόπεδο συγκέντρωσης και το διοικητικό κέντρο ολόκληρου του συγκροτήματος. Εδώ δολοφονήθηκαν περίπου 70.000 άνθρωποι, κυρίως πολωνοί διανοούμενοι και σοβιετικοί αιχμάλωτοι.
• Άουσβιτς ΙΙ Μπίρκεναου, στρατόπεδο εξόντωσης, όπου δολοφονήθηκαν περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι, κυρίως Εβραίοι, Σίντι και Ρομά.
• Άουσβιτς ΙΙΙ (Μόνοβιτς), στρατόπεδο εργασίας.
Συνολικά εκτοπίστηκαν στο Άουσβιτς περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι, από τους οποίους τουλάχιστον 1,1 εκατομμύρια εξοντώθηκαν. Περίπου 900.000 πέθαναν μετά την επιλογή που έγινε άμεσα κατά την άφιξή τους. Άλλοι 200.000 άνθρωποι πέθαναν από ασθένειες, υποσιτισμό, βαρύτατη κακοποίηση, συνέπειες ιατρικών πειραμάτων ή δολοφονήθηκαν. Οι συνηθέστεροι τρόποι εκτέλεσης ήταν: Δηλητηρίαση με το αέριο Κυκλώνας Β σε ειδικούς θαλάμους (θάλαμοι αερίων), πυρά πυροβόλου όπλου, θανατηφόρα ένεση, απαγχονισμός, θάνατος από ασιτία.
Ως μεγαλύτερο στρατόπεδο εξόντωσης του Τρίτου Ράιχ, το Άουσβιτς έγινε σύμβολο για τις μαζικές δολοφονίες των εθνικοσοσιαλιστών και του Ολοκαυτώματος, θύματα του οποίου υπήρξαν περίπου 6 εκατομμύρια άνθρωποι. Αρνητές του ολοκαυτώματος προσπαθούν να εξαπατήσουν τους αναγνώστες τους επισημαίνοντας την εκδοχή των τεσσάρων εκατομμυρίων, που εμφανιζόταν παλαιότερα κυρίως σε ανατολικοευρωπαίους ιστορικούς, και, υπονοώντας ότι οι αριθμοί, αφού αλλάζουν συνεχώς, είναι προϊόν προπαγάνδας.[1]









4 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Unknown είπε...

Μα αφού αλλάζουν συνεχώς είναι δυνατόν να είναι αξιόπιστοι;
Ποιος προσπαθεί να εξαπατήσει ποιον;
Kαι ποιος ''δημοκράτης'' επιβάλει την ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκατώματος;

ΑΔΗΣ είπε...

Κάθε εποχή χαρακτηρίζεται
και απο μιά συγκεκριμένη
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ. Δηλαδή
το επόμενο "σκαλί" καθως
πλησιάζει η ώρα που
"ο θεός(;)" σου έταξε όλον
τον κόσμο και τα ΓΚΟΪΜ (τα
ανθρωπόμορφα ΖΩΑ) θα γίνουν
οι υπηρέτες σου γιατι μόνον
εσύ είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ είπε...

ΕΓΕΡΣΙΣ...Θα θελες να γίνεις πιο συγκεκριμμένος;

Νικόλας είπε...

άλλο πράγμα η «Άρνηση» του Ολοκαυτώματος, άλλο πράγμα η πολιτικοποίησή του, άλλο πράγμα η ποινικοποίησή του. Το ότι οι Σιωνιστές χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται το Ολοκαύτωμα για να εξυπηρετήσουν οικονομικούς και πολιτικούς στόχους, και παράλληλα προσπαθούν να φιμώσουν κάθε αντίθετη άποψη, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το Ολοκαύτωμα δεν υπήρξε. Συνίσταται ανεπιφύλακτα το βιβλίο «Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος» του Norman Finkelstein

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...