ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... κάνε μια παύση στην ανία σου...

Σάββατο, Απριλίου 17, 2010

Aρχαία Κρηστωνία.Μνημεία ενός μυστηριώδους παρελθόντος

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Το θέμα ειναι απο το φίλο ΒΙΣΑΛΤΗ και το αναδημοσιεύουμε γιατι εκτιμάμε την καλη δουλεία που κάνει.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-Μια μικρή περιήγηση στην γη της αρχαίας Κρηστωνίας, παρέα με τον συγγραφέα Γιώργο Εχέδωρο. Επισκεφτήκαμε και παρουσιάζουμε δύο άγνωστα αλλά σημαντικά μνημεία.Το ένα έχει να κάνει με μια πυραμοειδής κατασκευή,γνωστή και ως "Πυραμίδα".Όπως πληροφορηθήκαμε, το χιλιάδων ετών αυτό μνημείο έχει αποφασιστεί να ισοπεδωθεί για να χρησιμοποιηθούν τα υλικά του σε κατασκευή φράγματος σε παρακείμενο ποτάμι.Αυτός ήταν και ένας από τους κυριότερους λόγους της δημιουργίας αυτού του βίντεο.Να το σώσουμε με τον δικό μας τρόπο μέσω της δημοσιοποίησης.

Στο δεύτερο μέρος θα δούμε το σε τι έχει μετατραπεί σήμερα το μεγαλοπρεπές ιερό του Διονύσου,που αναφέρεται από τον Ηρόδοτο και τον Αριστοτέλη,άλλα και που έχουν μεταφερθεί μέλη του.Γενικώς απίστευτες ιστορίες που θα μπορούσαν να συμβούν μόνο στην Ελλάδα.



ΠΗΓΗ ΒΙΣΑΛΤΗΣ,ΕΧΕΔΩΡΟΣ

3 ΧΡΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Ανώνυμος είπε...

Να είστε καλά που αναδείξατε το θέμα.Η εικόνα σοκάρει.Στείλτε το βίντεο όπου μπορείτε.

visaltis.net είπε...

Eυχαριστούμε πολύ για την προβολή του θέματος.Να είστε καλά.

ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ είπε...

Οπου μπορούμε να βοηθησουμε το κάνουμε...Να ειστε καλά

Blog Widget by LinkWithin

Τα πάντα ρει...

Βαδίζοντας σε διάφορες περιοχές διαπιστώνεις πως ότι βλέπεις είναι μοναδικό ! Από τη μια στιγμή στην άλλη αυτή η εικόνα έχει περάσει στο παρελθόν ,τίποτα δεν παραμένει ίδιο , για χίλιους λόγους όταν θα ξαναπεράσεις από το ίδιο μέρος τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο και ο λόγος...ο άνθρωπος... αυτός, καταστρέφει τα πάντα...